EGYEDISÉGÜNK

A család legfontosabb pillanataiban jelen vagyunk

Egyedi marketing-eszközeinkkel a család szinte minden fontos életszakaszában jelen vagyunk a babatervezéstől a várandósságon át a születésig és gyermeknevelésig. Szolgáltatás portfoliónkból mindig a megfelelő eszközöket kiválasztva, a megfelelő pillanatban juttatjuk el partnerünk üzenetét a családokhoz, amely így egy életre szóló márkaélményt és tartós lojalitást eredményez számukra.

Az édesanyákat és a családokat az alábbi egyedi marketing felületeinken és csatornáinkon keresztül érjük el:

boldog anyuka

FEDEZD FEL

Szolgáltatásainkat

babacsomag

Babacsomag

Mintaszórás és megjelenés
ingyenes csomagjainkban

kiadványok

Magazinok

Hirdetések és PR cikkek negyedévente
megjelenő magazinjainkban

edeskisbabam weboldal

Digitális marketing

Kommunikáció online magazinunkban és közösségi média oldalainkon

Adatbázis

Adatbázis

Várandós és babás anyukák
közvetlen elérése

események

Események

Saját szervezésű rendezvények a célközönség és a szakmai közönség számára

logisztika

Logisztika

Bérraktározási, címkézési és komissiózási lehetőség modern raktárunkban

Várandós nő kezében Babaváró csomaggal

AJÁNDÉKCSOMAGOK

Babaváró és Édes kisbabám csomag

A Babaváró csomagunkat várandós kismamáknak készítettük azzal a céllal, hogy a babavárás kérdésekkel teli időszakában fontos tanácsokkal, ötletekkel segítse a kismamákat. A csomag országszerte ingyenesen átvehető a Rossmann üzleteiben és az átvevőpontként megjelölt Alma Gyógyszertárakban.

Az Édes Kisbabám csomagunkkal a szülést követő napokban ajándékozzuk meg az édesanyákat Magyarország szinte összes kórházának szülészeti osztályán. Igyekszünk a csomagokat a legnagyobb odafigyeléssel összeállítani, hogy minden tekintetben hasznos és informatív tartalommal adhassuk át ebben a különleges pillanatban.

Partnereink a csomagokban elhelyezett termékmintákkal, leafletekkel, kuponokkal, a magazinokan elhelyezett hirdetésekkel, PR cikkekkel, valamint az ajándékdoboz felületein való megjelenéssel rendkívül hatékony módon tudják márkáik ismertségét növelni és segíteni a leendő és újdonsült anyukákat, apukákat vásárlási döntéseik meghozatalában.

MAGAZINOK

Babaváró, Édes Kisbabám és Apavilág

A babatervezés és a babavárás időszakát lefedő kiadványunk a Babaváró magazin, ami végigkíséri a kismamák várandósságát, hasznos tanácsokkal látja el a leendő édesanyákat és segítséget nyújt a szülésre, illetve a szülői szerepre való felkészülésben. 

Az Édes Kisbabám csomag szerves részét képező Édes Kisbabám kiadványunk sok hasznos információval látja el az édesanyákat és az édesapákat a baba születését követő boldog, ámde kihívásokkal teli időszakban.

Az apukákról sem feledkeztünk meg. Apavilág magazinunk az újdonsült édesapákat segíti az apaszerepre történő felkészülésben, valamint a gyermek körüli babagondozási feladatok elsajátításában. 

A magazinok terjesztése nyomtatott formában ajándékdobozainkban, nőgyógyászati, terhesgondozási szakrendelőkben, valamint digitális formában az edeskisbabam.hu oldalunkon történik. 

Professzionális kiadványainkban partnereink célzottan és emiatt költséghatékony módon tudják üzeneteiket eljuttatni a család mint célcsoport számára PR cikkek és hirdetések formájában. 

Negyedéves megjelenésünkkel rugalmasan tudunk igazodni partnereink marketing kampányaihoz.

Promobox kiadványok
új edeskisbabam honlap mockup roll uphoz

DIGITÁLIS MARKETING

Hatékony kommunikáció az online térben

Az edeskisbabam.hu online felületünk a babatervezés, a várandósság és a gyermeknevelés témájában kínál tartalmakat az édesanyák és édesapák számára. A naponta frissülő cikkekkel célunk, hogy hasznos és hiteles információkkal, naprakész tanácsokkal segítsünk, és egyben színesebbé tegyük a kismamák és apukák mindennapjait.

A közel 40.000 követővel rendelkező Facebook oldalunk jelentős és izgalmas fóruma a babás-mamás közösségnek, rendszeresen frissülő programajánlókkal, tartalmakkal, információkkal.

Digitális marketing szolgáltatásaink széleskörűek: lehetőséget biztosítunk partnereink számára online felületeinken bannerek elhelyezésére, támogatott tartalmak, FB posztok megjelentetésére, nyereményjátékok szervezésére, feliratkozások gyűjtésére és akár értékesítési együttműködésekre is.

ADATBÁZIS

Közvetlen kommunikáció a célcsoporttal

Saját tulajdonú, GDPR kompatibilis adatbázisunk egyedülálló, mely havonta több ezer várandós és gyermekes édesanya adataival bővül. Az alábbi szolgáltatásokkal állunk partnereink rendelkezésére:

adatbazis
céges események

ESEMÉNYEK

Saját szervezésű rendezvények, rendezvényszervezés

Cégünk évente több alkalommal szervez rendezvényeket, elsősorban a szakmai közönség és fő célközönsége, a kismamák számára.

Legrégebbi múltra visszatekintő eseményünk az Országos Szülésznő és Nővér Konferencia, melyen a legkorszerűbb babaápolási ismeretekről, a családmarketing újdonságairól is hallhatnak az újszülöttek világrajövetelében segédkező szülésznők, csecsemős nővérek.

Csapatunk szívvel és lélekkel szervez minden eseményt, a kislétszámú összejöveteleket, termékbemutatókat és képzéseket, de akár több napos, országos konferenciákat is.

A saját szervezésű eseményeinken partnereinknek széleskörű megjelenési lehetőséget kínálunk. Nyitottak vagyunk egyedi igények megvalósítására és akár önálló, partnerre szabott rendezvények megszervezésére is.

LOGISZTIKA

Speciális raktári szolgáltatások

Könnyen megközelíthető helyen, az M0-s autópálya mentén elhelyezkedő modern raktárunkban tevékenységeinkhez kapcsolódó speciális, kiegészítő logisztikai szolgáltatásokat nyújtunk partnereink számára:

Logisztika