MI VAGYUNK

A családmarketing specialistái

Egy kisbaba tervezése, a várandósság, a családdá válás, a gyermeknevelés más-más élethelyzetet és folyamatosan változó kihívásokat jelent.

Egyedi marketing-eszközeinkkel a család szinte minden életszakaszában (babatervezés, várandósság, születés és gyereknevelés), mindig a megfelelő pillanatban juttatjuk el partnereink egy-egy releváns termékének, szolgáltatásának üzenetét a család megfelelő tagjai számára.

Babaváró és Édes Kisbabám ajándékdobozainkkal, nyomtatott és digitális magazinjainkkal, online felületeinken, adatbázisunk segítségével célzottan érjük el a kismamákat és a család minden tagját.

Több mint 10 éve nyújtunk partnereink számára széleskörű és személyre szabott szolgáltatásokat a mintaszórástól a klasszikus és online hirdetési kampányokon át az adatbázis marketing által nyújtott lehetőségekig.

baba mama
boldog csalad

Miért a PromoBox?

célzott elérés

Célzott elérés,
komplex szolgáltatások

Széleskörű termékkínálatunkban minden cég és márka megtalálja az üzleti céljának megfelelő eszközt, mellyel nagy pontossággal, közvetlenül érjük el a partnerünk által meghatározott célcsoport tagjait.

időzítés

Tökéletes időzítés

Partnereink számára jól időzíthető kommunikációs lehetőséget kínálunk, hiszen ajándékdobozaink és egyéb szolgáltatásaink a babavárás, a születés és a szülői lét érzelmekkel teli időszakában mindig a megfelelő pillanatban érkeznek.

költség kímélő

Költség-
hatékonyság

Komplex szolgáltatásaink a kiváló időzítés és a célzott, közvetlen elérés miatt kiemelkedően jó ár-érték arányban kínálnak lehetőséget a család, mint célcsoport direkt eléréséhez.

várandós kismama

PROMOBOX

Misszió

Küldetésünk, hogy a családtervezéstől a családdá váláson át a gyermeknevelésig értékteremtő, értéket adó és értéket közvetítő termékeket és szolgáltatásokat nyújtsunk az édesanyák és a családok számára.

PROMOBOX

Vízió

A családmarketing területén piacvezető vállalkozásként minden nap azon dolgozunk, hogy a családok és partnereink egyaránt értékteremtő vállalkozásként tekintsenek ránk.

Családias, de mégis professzionális, rugalmas, de állandó minőséget nyújtó, társadalmilag felelősen gondolkodó vállalkozásként tevékenykedünk.

anya es baba
boldog csalad

PROMOBOX

Értékek

Családközpontúság és hitelesség

Életünk talán legszentebb és legboldogabb pillanata kisbabánk világra jötte. Minden nap azért dolgozunk, hogy a társadalmunk alapköveként funkcionáló családokat hasznos információkkal, termékmintákkal lássuk el és segítsük őket a tervezésben, az új körülményekhez történő alkalmazkodásban, a lelki egyensúly megtalálásában, a kisbaba fejődési szakaszainak megismerésében, a napi rutin kialakításában.

Az elmúlt 10 évben

Babaváró csomag

1 000 000BABACSOMAG

Alapításunk óta mintegy egymillió édesanyát ajándékoztunk meg valamelyik csomagunkkal.

adatbazis

1 000 000ADAT

Folyamatosan bővülő, GDPR-kompatibilis adatbázissal, stabil technológiai háttérrel rendelkezünk.

boldog csalad

1 000 000CSALÁD

Tevékenységünkkel mintegy egymillió családnak segítettünk termékmintákkal, ajándékokkal, hasznos információkkal a babavárás és a babázás szeretetteli időszakában.

Értékünk a család

Partnereinkkel hosszú távon együttműködve a babát tervezők, a gyermeket váró párok és a kisgyermeket nevelő családok számára valódi értéket adunk át.