VárandósCsomag

A BabaCsomag sikeressége és az Édes Kisbabám mobil applikáció népszerűsége ösztönözte a VárandósCsomag létrejöttét, melynek célja, hogy a babavárás kérdésekkel teli időszakában fontos tanácsokkal, ötletekkel segítse a kismamákat. alma

Csomagunk összeállításánál a hasznos, informatív tartalom összegyűjtésére törekszünk és bízunk benne, hogy dobozunk valamennyi mintája, információs kiadványa segítséget nyújt a leendő anyukáknak az újdonságokkal és a még ismeretlen termékekkel tömött polcok világában, hogy a legjobb döntés szülessen majd a választás során.

VárandósCsomagunk országszerte ingyenesen, a résztvevő Alma Gyógyszertárakban vehető át.

Minden várandós édesanya 1 dobozra jogosult, amennyiben rendelkezik a várandósgondozási kiskönyvvel, letölti az Édes Kisbabám mobil applikációt (használható Androidon, iOS-en vagy a www.edeskisbabam.hu weboldalon keresztül) és regisztrál az alkalmazásba (vagy a www.edeskisbabam.hu weboldalra), majd aktiválja az e-mail címét*!

(*Érdemes fokozottan figyelni az e-mail cím helyességére, mint pl. gmail.comfreemail.hucitromail.hu, mert az elütésből, elírásból származó hibákért nem tudunk felelősséget vállalni!)

Ha már aktív az e-mail cím, be kell lépni az applikációba, majd megkeresni lent, a jobb alsó sarokban az „Egyéb” menüpontot, azon belül a VárandósCsomag opciót! Erre kattintva igényelhető a személyes kód (ez a kód csak egyszer használható fel!).

A személyes kód és a várandós anya gondozási könyve (várandós kiskönyv) együttes jelenlétével kell felkeresni az Alma gyógyszertárak valamelyikét, és átvenni a VárandósCsomagot a patikusoktól!

A programban résztvevő gyógyszertárak listája megtalálható ezen oldal alján, vagy az applikáció patikalistájában, közvetlenül a kód igénylését követően. A csomagátvétel helyét nem kell megjelölni, a lista csupán a tájékozódás megkönnyítésére van feltüntetve.

A VárandósCsomag-szolgáltatással kapcsolatos kérdésekben a térkép alatti GYIK részben gyűjtöttünk össze válaszokat, illetve az egyéb kérdéseket a következő e-mail címre várjuk: edeskisbabam@promobox.hu.

Töltsd le mobil alkalmazásunkat és VEDD ÁT INGYENES VÁRANDÓSCSOMAGODAT tele meglepetésekkel, az Alma Gyógyszertárak hálózatában!

PromoBox

„Az első pillanattól. . .”

Patikalista

GYIK

Jogosult vagyok a VárandósCsomagra, ha a 2. babámat várom?

Igen, jogosult vagy az ingyenes VárandósCsomagunkra. Mivel egyelőre az Édes Kisbabám mobil applikációban egy baba fejlődését tudod nyomon követni, ezért arra kérünk, regisztrálj újabb e-mail címmel, hogy a terhescsomag dobozhoz tartozó kódodat igényelhesd!

Mit tartalmaz a VárandósCsomag doboza?

Hasznos információkat, termékmintákat, melyek a várandósság időszakában segítik a kismamát. A csomag tartalma viszont folyamatosan változik, így mindig más minták, információs kiadványok találhatók meg benne.

Mit tegyek, ha nem érkezett meg az aktiváló e-mail?

Ellenőrizd a Spam, kéretlen levelek között, ha nem találod, akkor jelezd felénk a varandoscsomag@promobox.hu címünkre írva!

Mit tegyek, ha nem engedi a rendszer a VárandósCsomag-kódomat igényelni, belépni a felületre?

Kattints rá az aktiváló linkre, hogy az e-mail címed aktiválva legyen! Amennyiben nem kaptál tőlünk levelet 10 napon túl és a Spam, kéretlen levelek mappába sem érkezett, akkor írj nekünk a fenti e-mail címünkre!

Mit tegyek, ha nem tudok belépni a VárandósCsomag felületre, pedig már aktiváltam az e-mail címemet?

Állítsd be újra a baba várható születését, és ments rá újból aktív internetkapcsolat meglétekor! Esetlegesen, amennyiben ékezetes jelszót használtál a regisztrációnál, arra kérünk, változtasd meg ékezet nélkülire! Mivel előfordulhat, hogy a billentyűzet által használt ékezetes karakter nem egyezik meg a mobilon alkalmazott ékezettel. Ezt az Egyéb menüponton belül tudod megtenni, az Adatok – jelszó részben.

Hány csomagot kaphatok abban az esetben, ha több babát várok?

Várandós Édesanyaként egy doboz átvételére vagy jogosult.

Meg kell jelölnöm azt a patikát, ahol át szeretném venni a VárandósCsomagot?

Nem kell megjelölni, a patikák csak információ gyanánt vannak feltüntetve.

Átveheti helyettem más a csomagot?

A VárandósCsomag átvételéhez szükséges a várandós kódod (az applikációnkból letöltve), illetve a várandós anya gondozási könyve (várandós kiskönyv).

Kaphatok VárandósCsomagot akkor is, ha már megszületett a kisbabám és nem vagyok várandós?

Ebben az esetben nem vagy jogosult a VárandósCsomagunkra.

Promobox
Az első pillanattól...