BabaCsomag

babacsomag-eleje

BabaCsomagunkkal Magyarország összes kórházának szülészeti osztályán megajándékozzuk az édesanyákat, a programban résztvevő szülésznők, főnővérek és nővérek segítségével, a szülést követő napokban. A kismama csomagunkat igyekszünk a legnagyobb odafigyeléssel összeállítani, hogy minden tekintetben hasznos és informatív tartalommal adhassuk át ebben a különleges pillanatban.babacsomag-hata

Bízunk benne, hogy dobozunk valamennyi termékmintája, információs anyaga segítséget nyújt az édesanyáknak, édesapáknak az újdonságokkal és kérdésekkel teli időszakban és segíti a választást a még ismeretlen termékekkel tömött polcok soraiban, hogy vásárláskor a legjobb döntés születhessen.

Az ingyenes BabaCsomag többek között az „Édes Kisbabám” című babagondozási kiadványunkat és az ApaVilág” című kiadványunkat is tartalmazza, melyet neves szakemberek, szervezetek segítségével állítottunk össze az édesanyák és édesapák számára, hogy a kiskönyvben rejlő tanácsokkal már az első pillanattól segítsük a családot a kisbaba egy éves születésnapjáig.

A BabaCsomaggal kapcsolatos kérdésekre a GYIK részben a térkép alatt gyűjtöttünk össze válaszokat, illetve az egyéb észrevételeket az info@promobox.hu e-mail címre várjuk.

KÉRD BABACSOMAGODAT A KÓRHÁZBAN A NŐVÉREKTŐL!

PromoBox

„Az első pillanattól. . .”

Szülészetlista

GYIK

Hogyan juthatok hozzá a BabaCsomaghoz?

A kisbabád születését követő napokban a nővér vagy főnővér adja át neked a dobozt. Ha valamilyen oknál fogva mégsem kapnál csomagot, kérdezz rá a nővéreknél!

Ha született babám, de nem kaptam dobozt, lehet utólag pótolni?

Természetesen, lehet pótolni a csomagot a baba születését követő maximum 1 évig. Érdemes felkeresni azt a kórházat, ahol született a babád és kérni a kismamacsomagot a nővérektől utólag.

Csak állami kórházakban lehet megkapni a dobozt?

Az állami és a magánkórházakban is osztják a nővérek, főnővérek.

Csak Budapesten kaphatok dobozt?

A BabaCsomag országszerte elérhető.

Mit tartalmaz a BabaCsomag?

Különféle ajándékokat, termékmintákat és információs anyagokat. A tartalom folyamatosan bővül és változik, így előfordulhat, hogy nem mindig ugyanazt találjátok benne.

Kötelező megadni az adataimat ahhoz, hogy megkapjam a BabaCsomagot?

Nem, a BabaCsomag átvételének nem feltétele az adatlap kitöltése, csak annak aláírással történő hitelesítése.  Az adatmegadás minden esetben önkéntes. Javasoljuk azonban a hiánytalan kitöltést, hogy további értékes információhoz, ajándékokhoz juthass!

Mi történik azzal az adatlappal, amit a BabaCsomag átvételekor töltöttem ki?

Az adatlapok gondos folyamatok során archiválásra kerülnek, azokat illetéktelen személynek nem adjuk át. Az adatrögzítés teljes folyamata alatt titoktartás kötelez minden közreműködőt.

Mi történik, ha utólag meggondolom magam és kérem az adataim törlését?

Természetesen, van rá lehetőség. Jelezd felénk az info@promobox.hu e-mail címünkön!

Kihez fordulhatok, ha panaszom van a BabaCsomaggal kapcsolatban?

Fordulj hozzánk bizalommal az info@promobox.hu e-mail címre írva!

Promobox
Az első pillanattól...