ApaVilág

Az ApaVilág kiskönyv az újszülött gyermekükkel ismerkedő édesapák számára segíti az apaszerereppel való lelki, és a gyermek körüli babagondozási teendőkkel való gyakorlati ismerkedést.

A kiadványt neves szakemberek segítségével és támogatásával állítottunk össze, hogy a kiskönyvben rejlő tanácsokkal már az első pillanattól segítsük az apukát a gyermekgondozásban, illetve a gyermek ellátásával kapcsolatos mindennapi teendők elvégzésében. A kiadvány babagondozással kapcsolatos fejezeteit Dr. Csermely Gyula szülész-nőgyógyásznak, a Rózsakert Medical Center orvos igazgatójának és a Rózsakert Medical Center csapatának, a férfiszerepről szóló segítő fejezeteket pedig Bedő Imrének, a Férfiak Klubja alapítójának köszönhetjük.

apavilag-konyvboritoAz ApaVilág című kiadványunkat a BabaCsomag tartalmazza. Célunk, hogy  az édesapákat életük egy nagyon fontos pillanatában, gyermekük születésekor elérjük információkkal. Többek között hasznos tippek és tanácsok is olvashatók pelenkázásról, szoptatásról, táplálkozásról, a baba sírásáról is. A kiadvány a babagondozási ismereteken túl az apaszerepre való lelki ráhangolódásban is segítséget ad, emellett ismert édesapák is vallanak apaszerepük megéléséről, apaságukról.

Bízunk benne, hogy a naprakész és hiteles ApaVilág kiadvány valóban hasznos segítséget ad abban, hogy az édesapák minél korábban és gyakorlottabban bekapcsolódhassanak az újszülött gondozásába.

Keresd a PromoBox BabaCsomagunkban!

PromoBox  

“Az első pillanattól. . .”

Promobox
Az első pillanattól...