Értéket közvetítünk – Fejérdy Zsófia a Mandiner.családnak

2016. december 6.

Fejérdy Zsófia

A PromoBox Kft. ügyvezető-tulajdonosával készített interjút a mandiner.   Fejérdy Zsófiát Antal-Ferencz Ildikó kérdezte. A tartalmas beszélgetés a PromoBox ajándékcsomagjai mellett az ApaVilág című kiadványra is kitért.

Részlet a cikkből:

A legfrissebb újításotok az Apavilág – a BabaVáró és az Édes Kisbabám babagondozási kiadványok mintájára. Miért érezted szükségét ennek a kiskönyvnek, hogy jött az ötlet és mi a célod vele?

Piacvezető családmarketinggel foglalkozó cégként folyamatosan keressük, hogyan tudnánk még több hasznos ajándékot átadni a magyar családoknak. Sok visszajelzést kaptunk, hogy a BabaCsomagba kerülő kiadványokat nemcsak az anyukák olvassák el, hanem az édesapák is.

Az apák bevonása a gyermek gondozásába már a születéstől kezdve rendkívüli fontosságú, megerősíti a családi összetartozást, a férfit és a nőt szülőpárrá kovácsolja össze. Ezért döntöttünk úgy, hogy az újszülöttjükkel ismerkedő édesapák számára készítünk egy kiadványt, támogatva őket az apaszerep megélésében. Az ApaVilág 2017 januárjától ingyenesen átvehető a szülést követően a szülészeteken, hiszen valamennyi PromoBox BabaCsomagba bekerül.

Tovább a teljes cikkhez

• Kelly's Hungary partner