Partnereink véleménye

Aranyi László, Category Manager, Home Care, Unilever Hungary Adria

“A Promobox Kft-vel az Unilever részéről a Domestos márkán dolgozunk együtt már több éve. Az évek során az ügyfélkiszolgálásuk kiválóan bizonyított és részükről proaktivitást látunk a Program megvalósítása során. A Promobox-on keresztül speciális fogyasztói kört tudunk elérni a márkánk számára. A program azért is előnyös mert a fogyasztók nagyon pozitiv visszajelzéseket adnak a Domestos márkáről, a higiénia nagykövetéről, és olyan pillanatban tudjuk elérni a fogyasztókat, amikor nyitottak a márkánkkal kapcsolatos üzenetekre. A Domestost gyártó Unilever számára azért is fontos az együttmükődés, mert beleilleszkedik a vállalatunk társadalmi felelősségvállalási programjába és társadalmi missziónkba.”

unilever

Fűrész Tünde, Család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár, Emberi Erőforrások Minisztériuma

“2011 óta működik együtt az Emberi Erőforrások Minisztériuma a PromoBox Kft-vel. Együttműködésünk a “Családbarát közgondolkodás program” keretein belül valósul meg, mind a dobozban, mind a cég egyéb szolgáltatásain keresztül, a hírlevélkiküldéstől egészen a családok számára ingyenes alkalmazásban való megjelenésig. Kiemelten fontosnak tartom a cég rugalmasságát, gyorsaságát és precizitását a komplex feladatok elvégzésében. Külön érték, hogy a mai világban van olyan cég, aki megfogja a kezét a kismamáknak, segít az eligazodásban és hasznos ajándékaival, információs anyagaival örömet szerez minden újdonsült családnak. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma többek között a Babaköszöntő Ajtódísszel ajándékozza meg a családokat a BabaCsomagokon keresztül.”emmi

Bodor Péter , Vezérigazgató – helyettes , Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt.

„Kiemelten fontos célunk, hogy megfelelő biztosítási megoldásokat kínáljunk fiatal szülők, gyermekes családok részére, így gondoskodva a pénzügyi biztonságuk megteremtéséről, gyermekeik biztos jövőjéről. Közel 15 éve indítottuk el az első, számukra készült marketing kampányt, azóta folyamatosan keressük az újabb és újabb kapcsolódási pontokat. Ebben kiemelkedő segítséget nyújt számunkra a Promobox Kft., mackós dobozaival országszerte jelen vannak szinte minden kórház szülészeti osztályán és az Alma Patika Gyógyszertáraiban is. A Promobox Kft. tevékenysége során egyszerre képviseli a szülők, kórházak és a partnereik érdekeit is. Mi a közös hangot már rögtön az első találkozásunk alkalmával megtaláltuk és ez az elmúlt évek során tovább is erősödött. Ezenfelül együttműködésünket a személyes kapcsolattartás és az előre tekintő stratégiájuk teszi igazán értékessé számunkra.”

aegon

Kiss Jenni, Junior Brand Manager OTC, Teva Gyógyszergyár Zrt.

„A Neogranormon termékmintánkkal már több éve jelen vagyunk a Promobox kórházi babacsomagjában, melynek köszönhetően releváns környezetben szólíthatjuk meg a célcsoportunkat. Nagyon megbízható, rugalmas, segítőkész csapatot ismertem meg bennük, akikkel jó hangulatú a közös munka. A velük való együttműködésünket kölcsönös bizalom és személyesség jellemzi. Az elmúlt évek során nyújtott szolgáltatással és az együttműködésünk eredményével teljes mértékben elégedettek vagyunk.” teva

Édesanyák véleménye

P-Gy. Erika

„Kedves Promobox!

Nekem érdekes, de a doboz tetszett a legjobban, még ott a kórházban ki is töltöttem a kisfiam adataival. Jelenleg a terhes- és babanaplót, ultrahang képeket, karszalagot, névtábláját őrizgetem benne, hogy majd átadjam neki, ha az unokám lesz útban. 🙂 Amit hasznosnak találtam az az Aventes pohár, a Domestos és fertőtlenítő kisminták. Az Aventes pohárba tárolom a lefejt tejet, aztán megy zacskókba a fagyasztóba. A Domestosnak és a fertőtlenítő csomagoknak azért örültem, mert az első pár hétbe képtelenség volt eljutni a boltba, ezekkel pedig szépen le lehetett törölni a pelenkázót és környékét, újra átmosni vele a kiskádat, és felmosni a babóka körül. Természetesen a popsikrém minta is mindig jól jön. A csomagban volt egy kis Isten hozott táblácska is, azt sokáig a kiságy fölé akasztottam, jelenleg a dobozka tartalmazza. Az Útravaló 2013 CD-t többször meghallgattuk a kisfiammal, nekem nagyon tetszett, utoljára gyerekkoromba hallottam a Bánk bánt. 🙂  

Üdvözlettel:

P-Gy. Erika”

K. Éva

„2013. április 15-én hoztam világra gyönyörű kislányunkat, Dórit. A PromoBox csomagot már a szülést követő második napon kézhez kaptam. Én személy szerint nagyon örültem neki, még ott a kórházban kibontottam és megnézegettem, miket tartalmaz. Már akkor láttam, hogy sok hasznos dolgot. Azután itthon néztem át tüzetesebben, és hát megmondom őszintén férjemmel együtt a mi hatalmas kedvencünk az „Isten Hozott” feliratú ajtódísz lett. Eleinte akárhányszor ránéztem, könnybe lábadt a szemem. Sokáig díszítette a szobánkat, most már elraktam emlékül abba a babakönyvbe, amit Dórinak születése óta vezetek. A mai napig forgatom az „Édes Kisbabám” könyvecskét, sok hasznos információt tartalmaz, főleg első gyermekes anyukáknak, aki Én is vagyok. Szeretem elolvasni, hogy hónapról hónapra miket is kell tudnia Babánknak, így képben vagyok azzal, hogy fejlődése rendben zajlik-e.”

E. Krisztina

„Mikor megkaptam a kórházban a BabaCsomagot, tele voltam izgalommal és ugyanakkor rengeteg kérdéssel. Norbi kisfiam, életem legnagyobb csodája 12 órás vajúdást követően mégis császárral jött a világra. Az Édes kisbabám című könyvben nagyon megnyugtató volt olvasni a szoptatásról szóló részt, illetve nagyon tetszett, hogy külön fejezetekben be lett mutatva egy éves korig a baba fejlődése hónapról hónapra. Az AEGON-os homloklázmérőt idén februárban használtuk el amikor több napig láza volt a kisfiamnak és praktikus volt napközben csak a homlokára rápillantani történt-e változás. A Domestos szintén praktikus volt és hasznát is vettük az első időktől. Összességében nagyon praktikusnak és jó dolognak tartom a babacsomagot.”

K. Böbe

„Szeretném megköszönni, hogy 3. gyermekünk születésénél megleptetek ezzel a kis macis bőrönddel. Nagyon nagy öröm volt, a sok kis apró minta, olvasnivaló igazi kis élményt adott. Már a kórházban kibontottuk és szobatársammal szemlélgettük a kis „zsákmányunkat”. Nagy segítség volt az Édes Kisbabám kiadványotok, mely mai napig sok hasznos információt tartalmaz. Mai napig használunk Domestost, Neogranormont. A kis bőrönd pedig igazi kincsesláda szerepét vette át, ugyanis kislányunk ebben tartja a kis apróságait, féltve őrzött kincseit.”

K. Lilla

„Nagyon örültünk, mikor megkaptuk a PromoBox BabaCsomagot, tele kis kincsekkel! Minden termékmintát elhasználtunk, megnézegettünk, ez alapján választottunk például popsikrémet is! Egy első gyermekes anyukának nagy segítséget nyújtanak a dobozban lévő prospektusok, ha valamiben bizonytalan voltam, (eleinte leginkább mindenben) rögtön előszedtem, és elolvasgattam! A homlokra tehető hőmérőt már az első hetekben kipróbáltuk, naponta ellenőriztem vele, a kisfi am testhőjét! Köszönjük szépen a PromoBoxnak a meglepetést, szerintem minden anyának nagyon jól tud esni, mikor valaki gondol rá, és a babájára!”

csomaggal-edesanya

Promobox
Az első pillanattól...