Munkatársaink

Fejérdy Zsófia

alapító-tulajdonos

Közel 15 éves tapasztalattal rendelkezik a baba-mama marketing területén, a PromoBox Kft.-t 2010-ben alapította. Legfontosabb célkitűzése a folyamatos fejlesztés, a vállalkozás tevékenységeinek bővítése az állandóan változó piaci környezetben, a win-win-win üzleti modell fejlesztése és a cég társadalmi felelősségvállalásának erősítése. Kereskedelem-marketing szakirányú közgazdászként végzett, angol, francia és német nyelven beszél.  2013-ban elnyerte az “Év Fiatal vállalkozója” címet, majd 2019-ben, 10 éves vezetői és szakmai munkájáért a Magyar Innovációs Szövetség Startup Tagozata az „Év Női Vállalkozója” Díjában részesítette.

kovacs_marta

Kovács Márta

stratégiai igazgató

A PromoBox Kft. megalakulásától a cég oszlopos tagja. Feladatai közé tartozik a kórházakkal való teljes körű kapcsolattartás a szerződéskötéstől a BabaCsomagok kiszállításának koordinálásáig, a doboz tartalmával kapcsolatos logisztikai feladatok ellátása, valamint az Édes Kisbabám kiadvány szerkesztése.

hermann_erika

Hermann Erika

értékesítési igazgató

Legfontosabb feladata a csomagok tartalmának bővítése, a meglévő Partnerekkel történő kapcsolattartás és az új Partnerek felkutatása, hogy minél több meglepetés és információ kerülhessen az Édesanyák, Édesapák kezébe.

kovacs_kata

Kovács Kata

promóció vezető

Elsődleges feladata a Partnerekkel való kapcsolattartás, az eredményes közös munka segítése, különböző promóciók megszervezése, kampányok lebonyolítása, továbbá a VárandósCsomaggal kapcsolatos feladatok és irodavezetői teendők ellátása.

Varga Evelin

irodai asszisztens

Legfontosabb feladata a back office tevékenységek ellátása, az értékesítés munkájának támogatása, adminisztrációs és egyéb irodai feladatok végzése.

promobocs

PromoBocs

a cég arca

PromoBocs a kezdetektől azon dolgozik, hogy a cég anyagain szerepelve, mosolyt csaljon gyermekek és felnőttek arcára egyaránt. Minden rendezvényen felbukkan, kíséri a csapatot konferenciákra, kiállításokra. A gyerekek nagy örömére játékokkal és ajándékokkal kedveskedik az érdeklődőknek.

Promobox
Az első pillanattól...