Munkatársaink

fejerdy_zsofia

Fejérdy Zsófia

tulajdonos, ügyvezető

Immár 10 éves tapasztalattal rendelkezik a baba-mama marketing területén, a PromoBox Kft.-t 2010-ben alapította. Legfontosabb célkitűzése a folyamatos fejlesztés, a cég bővítése, a win-win-win üzleti modell fenntartása és a cég társadalmi felelősségvállalásának erősítése. Kereskedelem-marketing szakirányú közgazdászként végzett, angol, francia és német nyelven beszél. 2013-ban a Junior Expo-n megnyerte az „Év fiatal vállalkozója” díjat. Tagja a BNI Hungary szervezetének és a Magyarok a Piacon Klubnak.

kovacs_marta

Kovács Márta

kórházi kapcsolattartó

A PromoBox Kft. megalakulásától a cég oszlopos tagja. Feladatai közé tartozik a kórházakkal való teljes körű kapcsolattartás a szerződéskötéstől a BabaCsomagok kiszállításának koordinálásáig, a doboz tartalmával kapcsolatos logisztikai feladatok ellátása, valamint az Édes Kisbabám kiadvány szerkesztése.

hermann_erika

Hermann Erika

értékesítési igazgató

Legfontosabb feladata a csomagok tartalmának bővítése, a meglévő Partnerekkel történő kapcsolattartás és az új Partnerek felkutatása, hogy minél több meglepetés és információ kerülhessen az Édesanyák, Édesapák kezébe.

kovacs_kata

Kovács Kata

promóció vezető

Elsődleges feladata a Partnerekkel való kapcsolattartás, az eredményes közös munka segítése, különböző promóciók megszervezése, kampányok lebonyolítása, továbbá a VárandósCsomaggal kapcsolatos feladatok és irodavezetői teendők ellátása.

egyed_julia

Egyed Júlia

online marketing szakértő

Legfontosabb feladata a cég online felületeinek kezelése, az Édes Kisbabám mobilalkalmazással kapcsolatos fejlesztések, a weboldal és a hírlevelek kiküldésének koordinálása.

huszti_peterne_jolika

Huszti Péterné (Jolika)

raktárvezető

Koordinálja a Gálfi Béla Rehabilitációs Központ megváltozott munkaképességű kollégái csapatának munkáját, a különböző dobozok összeállítását, a Partnerek anyagainak csomagolását, a ki- és beszállításokat.

promobocs

PromoBocs

a cég arca

PromoBocs a kezdetektől azon dolgozik, hogy a cég anyagain szerepelve, mosolyt csaljon gyermekek és felnőttek arcára egyaránt. Minden rendezvényen felbukkan, kíséri a csapatot konferenciákra, kiállításokra. A gyerekek nagy örömére játékokkal és ajándékokkal kedveskedik az érdeklődőknek.

Promobox
Az első pillanattól...