Marcipáncsillag

Desszertek 2015. december 14.

marcipancsillag

(kb. 40 db)

HOZZÁVALÓK:

  • 300 g marcipánmassza
  • 100 g liszt
  • 2 db tojásfehérje

ELKÉSZÍTÉSE:

A marcipánmasszát szétmorzsoljuk, hozzáadjuk az 1 tojásfehérjét és a lisztet, majd jól összegyúrjuk. Cipót formázunk belőle, porcukros felületen nyújtófával kb. 3 mm vastagra nyújtjuk, és csillag vagy bármilyen más karácsonyi formával kiszúrjuk. Sütőpapírra tesszük, megkenjük a maradék tojásfehérjével, és kandírozott cseresznyével, naranccsal, pisztáciával díszítjük. 180°C-os sütőben kb. 8 percig sütjük.

http://magyarkonyhaonline.hu/

Partnereink

  • Berkemann
  • Kelly's Hungary partner
  • BioGaia partner
  • univer_logo
  • Sonnentherme_logo
  • rossmann_logo
  • RMC_logo2
  • Ringato_logo
  • reckitt_benckiser_logo
  • Penzvero_logo
  • partvonal_logo
  • Mens_Health_logo
  • LG_logo
  • harmat_kiado_logo
  • gyermekmento_logo
  • GSK_logo
  • eva_logo
  • weleda_logo
  • biopont_logo
  • beiersdorf_logo
  • amiotthonunk_logo
  • alma_logo
  • berlin_chemie_logo
  • boiron_logo
  • emmi_logo
  • hellobaby_logo
  • henkel_logo
  • honda_logo
  • kepmas_logo
  • magyarkonyha_logo
  • magyartermek_logo
  • operahaz_logo
  • otpep_logo
  • philips_logo
  • teva_logo
  • unilever_logo

Promobox
Az első pillanattól...