Általános Szerződési Feltételek

SZEMÉLYES ADATOK KEZELÉSE:

Weboldal használata előtt olvassa el figyelmesen a jelen szabályzatot, mert a szabályzat elmagyarázza, hogyan kezeljük a személyes adatokat.

A PromoBox Kft., a Szolgáltatás menüpontban található Babacsomag, Várandóscsomag, Édes Kisbabám mobil applikáció és könyv, valamint Babaváró könyv, mint szolgáltatások tulajdonosa és üzemeltetője. A PromoBox Kft. kiemelt fontosságú célja az oldal regisztrált felhasználói által rendelkezésre bocsátott személyes adatok védelme, a felhasználók információs önrendelkezési jogának biztosítása. A PromoBox Kft. a felhasználók személyes adatait oly módon kezeli, hogy megteremtse a felhasználók biztonságos internetezési lehetőségeit, a vonatkozó hatályos jogszabályoknak teljeskörűen eleget téve. A PromoBox Kft. a felhasználók személyes adatait bizalmasan, a mindenkor hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően kezeli, gondoskodik azok biztonságáról.

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK:

A PromoBox Kft. nem tartozik felelősséggel azokért a károkért, amelyek a honlap használatával kapcsolatosak, a használatból, vagy használatra képtelen állapotból származnak, vagy nem megfelelő működéséből, hiányosságából, hibájából, üzemzavarból, információtovábbítási késedelemből, vírusból vagy más rosszindulatú kódból, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából, vagy az adatátviteli út hibájából keletkeznek.

A PromoBox Kft.-t nem terheli felelősség olyan harmadik személy által létrehozott, közzé tett, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért anyagokért, információtartalmakért, amelyek a weboldalon megjelennek, illetve az oldalhoz illegálisan kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak. A PromoBox Kft. weboldalain és adatbázisaiban megjelenő gazdasági társaságok, és intézmények adatait rendszeres időközönként frissíti.

Partnereink, érvényes szerződésük ideje alatt, az adatkezelés során bármikor tájékoztatást kérhetnek, és ellenőrizhetik adataik tartalmát, bármikor kérhetik azok módosítását, megváltoztatását.

A PromoBox Kft. honlapjának tartalma, az oldal arculata és a megjelenő dizájn a PromoBox Kft. szerzői jogi védelme alatt állnak. Ebből következően a honlap tartalmának egészét vagy egyes részeit, illetve honlap dizájnját a szerzői jogi jogosult előzetes, írásos engedélye nélkül tilos bármely formában átruházni, reprodukálni, kinyomtatni, azokat a nyilvánosság számára hozzáférhetővé tenni, vagy a saját használatot meghaladó mértékben tárolni.

Tájékoztatunk, hogy a honlapon megjelenő információk és adatok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, azok teljességéért, esetleges módosulásáért a PromoBox Kft. nem vállal felelősséget.

A PromoBox Kft. nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.

Munkatársaink karbantartást, és a szolgáltatásaink minőségi javításait végzik rendszeresen oldalainkon, így előfordulhat néhány percre a szolgáltatás szünetelése. A PromoBox Kft. jogosult a tartalomszolgáltató oldalt a beérkező igényeknek megfelelő minőségben módosítani.

A PromoBox Kft. semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be:

  • Az Interneten küldött és/vagy fogadott bármilyen adat.
  • Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza a weboldal működését.
  • Bármilyen meghibásodás a kommunikációs során használt vételi eszközökben.
  • Bármely levél, de főleg bármilyen adat elvesztése.
  • Bármely szoftver nem megfelelő működése.
  • Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.

Promobox
Az első pillanattól...