VárandósCsomag

A BabaCsomag sikeressége és az Édes Kisbabám mobil applikáció népszerűsége ösztönözte a VárandósCsomag létrejöttét, melynek célja, hogy a babavárás kérdésekkel teli időszakában fontos tanácsokkal, ötletekkel segítse a kismamákat. alma

Csomagunk összeállításánál a hasznos, informatív tartalom összegyűjtésére törekszünk és bízunk benne, hogy dobozunk valamennyi mintája, információs kiadványa segítséget nyújt a leendő anyukáknak az újdonságokkal és a még ismeretlen termékekkel tömött polcok világában, hogy a legjobb döntés szülessen majd a választás során.

VárandósCsomagunk országszerte ingyenesen, az Alma Gyógyszertárakban vehető át.

Minden várandós édesanya 1 dobozra jogosult, amennyiben rendelkezik a várandósgondozási kiskönyvvel, letölti az Édes Kisbabám mobil applikációt (használható Androidon, iOS-en vagy a www.edeskisbabam.hu weboldalon keresztül) és regisztrál az alkalmazásba (vagy a www.edeskisbabam.hu weboldalra), majd aktiválja az e-mail címét*!

(*Érdemes fokozottan figyelni az e-mail cím helyességére, mint pl. gmail.comfreemail.hucitromail.hu, mert az elütésből, elírásból származó hibákért nem tudunk felelősséget vállalni!)

Ha már aktív az e-mail cím, be kell lépni az applikációba, majd megkeresni lent, a jobb alsó sarokban az „Egyéb” menüpontot, azon belül a VárandósCsomag opciót! Erre kattintva igényelhető a személyes kód (ez a kód csak egyszer használható fel!).

A személyes kód és a várandós anya gondozási könyve (várandós kiskönyv) együttes jelenlétével kell felkeresni az Alma gyógyszertárak valamelyikét, és átvenni a VárandósCsomagot a patikusoktól!

A programban résztvevő gyógyszertárak listája megtalálható az oldal alján, vagy az applikáció patikalistájában, közvetlenül a kód igénylését követően. A csomagátvétel helyét nem kell megjelölni, a lista csupán a tájékozódás megkönnyítésére van feltüntetve.

A VárandósCsomag-szolgáltatással kapcsolatos kérdéseket erre az e-mail címre várjuk: varandoscsomag@promobox.hu.

Töltsd le mobil alkalmazásunkat és VEDD ÁT INGYENES VÁRANDÓSCSOMAGODAT tele meglepetésekkel, az Alma Gyógyszertárak hálózatában!

PromoBox

„az első pillanattól. . .”

GYIK

Mit tartalmaz a VárandósCsomag doboza?

Hasznos információkat, termékmintákat, melyek a várandósság időszakában segítik a kismamát. A csomag tartalma viszont folyamatosan változik, így mindig más dolgok találhatóak benne.

Mit tegyek, ha nem érkezett meg az aktiváló e-mail?

Ellenőrizd a Spam, kéretlen levelek között, ha nem találod, akkor jelezd felénk a varandoscsomag@promobox.hu címünkre írva!

Mit tegyek, ha nem engedi a rendszer a VárandósCsomag-kódomat igényelni, belépni a felületre?

Kattints rá az aktiváló linkre, hogy az e-mail címed aktiválva legyen! Amennyiben nem kaptál tőlünk levelet 10 napon túl és a Spam, kéretlen levelek mappába sem érkezett, akkor írj nekünk a fenti e-mail címünkre!

Mit tegyek, ha nem tudok belépni a VárandósCsomag felületre, pedig már aktiváltam az e-mail címemet?

Állítsd be újra a baba várható születését, és ments rá újból aktív internetkapcsolat meglétekor!

Hány csomagot kaphatok abban az esetben, ha több babát várok?

Várandós Édesanyaként egy doboz átvételére vagy jogosult.

Meg kell jelölnöm azt a patikát, ahol át szeretném venni a VárandósCsomagot?

Nem kell megjelölni, a patikák csak információ gyanánt vannak feltüntetve.

Átveheti helyettem más a csomagot?

A VárandósCsomag átvételéhez szükséges a várandós kódod (az applikációnkból letöltve), illetve a várandós anya gondozási könyve (várandós kiskönyv).

Kaphatok VárandósCsomagot akkor is, ha már megszületett a kisbabám és nem vagyok várandós?

Ebben az esetben nem vagy jogosult a VárandósCsomagunkra.

Promobox
az első pillanattól...